Lys & Lygter

LED lygter – Hvad er de gode til?

Når du skal ud at kigge på nye lygter, er der flere ting du skal være opmærksom på, for udviklingen går lige nu meget stærkt. Inden for områder som LED, sker der lige nu en udvikling, der giver dig mulighed for at få gode og spændende lygter, der kan bruges til mange formål. Vil du gerne have lygter med lang holdbarhed, godt lys og mange brugsmuligheder, så vælger du LED lygter.

Hvorfor er det lige LED lygter er blevet interessante for menigmand, kunne være et meget naturligt spørgsmål. Det er der selvfølgelig en række svar til, og dem vil du finde her, hvor du kan se, hvorfor du skal starte med at vælge lygter, hvor lyset er fra små dioder, der i flok giver dig en rigtig god belysning.

LED photo

De mange gode grunde

Når du vælger LED lygter, vælger du en lygte, som giver dig et godt lys tilbage, og det er muligt at få en LED lygte, som både retningsbestemt eller spreder lyset. Det giver igen dig mange muligheder for brug, så det er bare om at komme i gang – uanset om du er til friluftslivet eller mørke steder, har du en lygte, der kan bruges til det. Når du har fundet ud af hvor godt lyset er på den, finder du også ud af hvor holdbar en LED lygte er. De små dioder kan klare rystelser og brug ude i naturen, uden at miste lysstyrken og så er varmeudviklingen virkelig begrænset. Det er meget sjældent at den udvikler en varme på over 30 grader C. Du kan altså bruge en LED lygte til livet ude i naturen, og da den har et minimal strømforbrug, har du også en fordel her. Den kan holde lang tid på en gang batterier, og dioderne mister ikke lysstyrken sådan lige pludseligt – der går en længere periode, hvor dioderne bliver svagere og svagere, så du har god tid til at skifte batterierne. Dioderne kan holde i op til 50 år, så det giver dig også mange fordele, og det er lige før at resten af lygten ikke kan holde lige så lang tid som dioderne, hvilket igen giver dig en LED lygte, der er din følgesvend næste mange år. 

Hvor finder du dine LED lygter

Når du skal til at bruge nye LED lygter, vil det mest naturlige sted at finde dem være på nettet, hvor du kan finde et stort udvalg, mange spændende modeller og garanteret også den LED lygte du mangler – kom i gang dag – du fortryder det ikke.